resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2002
    belki ronaldo değil ama bu çocuğun içinden hiç olmazsa nani çıkamayacaksa, sorumlusu %90 bizleriz. yabancı kuralı zaten başlı başına bir bela. ama sırf suçu buna atmak doğru değil. sen bu çocuğa bakıyor musun? verilerini düzgün tutuyor musun? antrenmanını en doğru şekilde yaptırıyor musun? sonra arda'ya kızmasını iyi biliriz, "şerefsize bak bizde göbeği vardı, orada nasıl oynuyor" diye.

    ayrıca unutulmasın bu çocuk en verimli çağında 19 yaşında 6 ay futboldan uzak kaldı. biz onun formunu kazanmasına yardımcı olacağımıza daha da beter ediyoruz.

    son ve en büyük sözüm prandelli denen futbol katiline. 4. golü yedikten sonra galatasaray taraftarını artık hissizleştirmiş adama. bu çocuk sana ne etti. elinde bir cevher var yahu cevher. işlesene. takıma bir şey kazandırsana. o kadar laf attığım terim yine bu çocuğu oynatıyordu. mancini geldi, torino'ya çok kritik juventus maçına gitti, 19 yaşında bu çocuğu sahaya sürdü. eminim ki sakatlanmasa geçen sezon banko oynatacaktı. ama gel gör ki şimdi bu prandelli bu çocuğu yok ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın