resim
Demba Ba
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Albion SD
Yaş:39
Uyruk:Senegal
  • 312
    güzelleme yapmak için söylemiyorum ancak; beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı en iyi transferdir. teknik, bitirici, adam eksiltebilen, ligimizde her türlü iş yapacak bir forvettir. bize gelse ne olurdu, emin olun şu andan daha iyi olurdu çünkü arkasında sneijder gibi bir on numara ile oynayacaktı.

    bu defa da bok atmıyorum, öyle göründüğü için öyle söylüyorum; bana çok kırılgan bir oyuncu gibi geliyor. yanlış anlaşılmasın, formu düşsün, kötü oynasın ama kesinlikle sakatlansın demem, ama bana uzun süreli sakatlıklarla boğuşacak bir oyuncu gibi geliyor. yani fiko'nun zamanında yaptığı "kronik sakat" açıklamasını, sadece fiyat düşürmek için değil, aynı zamanda -transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı- o yönde bir bilgisi olduğu ve taraftarın gazını almak için de yapmış olabileceğini düşünüyorum.

    ha an itibariyle herhangi bir sakatlığı yok ve beşiktaş gibi fiziğe dayalı futbol oynayan vasat oyunculardan kurulu bir kadroda kesinlikle elmas gibi parlıyor.

    ne diyelim transfer dönemindeki basiretsizliğimiz bizi formu yerlerde sürünen bir burak yılmaz'a mahkum etti. ba ya da gomis tam bize ilaç olacak transferlerdi ama maalesef...
App Store'dan indirin Google Play'den alın