• 13
    abiler biraz goygoya almış ama cidden sözlükte sigara-alkol tüketenler çok fazla, bazıları içtiği her güne lanet ediyor, bazıları da ortama uyum sağlamak için içiyor, bazıları alkolün yaşattığı anlık duygular için içiyor ama bu insanların bunlara başlamalarındaki temel neden herkes gibi olma çabası çünkü herkes gibi olursan ötelenmezsin, var olduğunu hissedersin. sen de başından beri biliyordun bunların kötü olduğunu ama söz geçiremediğin güdülerin var, dikkat çekmek istiyorsun, bu dünyaya gelişimin bir amacı olmalı diyorsun, nefsini ve egonu insanların dikkatini çekerek beslemeyi düşünüyorsun ama o beslediğin şey bir kanser gibi büyüyecek** ve bunları tükettiği her güne lanet eden insanlara döneceksiniz siz ortam meraklıları ya da bağımlılar ya da nefsinin köleleri...

    aslına bakarsan bunları da biliyorsun ama nefsine söz geçiremiyorsun, çünkü alışkanlıkları yıkmak gerçekten çok zor. sen zaten bu kadar zor olduğu için küçükken büyüklerinden görduğün her şeyi kalıp halinde kabullendin ve bunu yıkmayı denemedin. ama mücadele versen, kaderine razı olmasan, airkaynana gibi, ariza pokemon gibi pes etmesen yapabileceksin.

    ama pes ettiğin vakit dibe battıkça batacaksın, derinlik "sarhoşluğu" yaşayacaksın. iş işten geçtiğinde de çabalasan bile nafile olacak.

    şuan için "ne abarttın be" gibi düşünebilirsiniz, ama bu içinizden gelen sesin kanser hücreli nefsiniz olduğunu unutmayın ve mücadeleden hiçbir zaman kaçmayın.

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın