• 44
    çok mantıksız bir 11'le başlamıyoruz abartmanın lüzumu yok.

    sağ bek neden sabri? çünkü veysel'in nasıl bir futbolcu olduğunu açıklamanın manası yok. tarık formsuz. 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçında çok saçma çalım girişimlerinde bulundu ve defansta aksadı. sabri ikisinden de kötü değil. maalesef sağ bek rotasyonumuz bu kadar.

    sol bek neden hakan? çünkü semih'in sakatlığında stoperde koray oynuyor. maç eksiği olan genç bir oyuncu ve nasıl performans göstereceği muamma. sol bek pozisyonuna, sürekli ileri çıkan ve pozisyon bilgisi yeterli olmayan telles ya da tarık'tan birini koyarsak orası aksar. bu nedenle hakan tercihi iyi olmuş.

    gelelim dzemaili'ye. olcan cezalı olduğundan bugün ilk 11'de olduğunu düşünüyorum. ayrıca karabük'te cezalı ve sakat oyuncular olsa bile ilk yarı oyunu tutmak istemiş olabilir prandelli ki çok mantıksız değil. 2. yarı işler iyi gitmezse bruma girer yerine. ya da forveti çiftler umut'u alarak.

    selçuk neden oynuyor? 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçında iyi performans gösterdi. herkes eleştirdi ama sezonun en istekli ve doğruları yapan selçuk performansıydı o maç. yeni yönetimle birlikte toparlanacağını umuyorum. sinyallerini dortmund maçında verdi.

    kadronun kalanında beklenenin dışında bir hamle yok zaten. çok karamsar olmanın da bir anlamı yok. sıkı defans yapıp araya 1 gol sıkıştırcaz gibi duruyor. hadi hayırlısı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın