• 2206
    bir arkadaşın ricası üzerine özel mesajla bu haftaki bpl maçları hakkındaki görüşlerimi paylaştım. belki işinize yarayacak bir şeyler bulursunuz içinde.

    liverpool vs chelsea

    liverpool için çok çok önemli bir maç olacak bu maç. chelsea ile arası 12 puan oldu ve tepeden iyice uzaklaşmış durumda. taraftarları da homurdanmaya başladı. tüm bu olanların farkında olan brendan rodgers haftaiçi real madrid gibi bir deplasmanda tüm as oyuncularını dinlendirerek hepsini zihnen bu maça hazırlamaya çalıştı. bana kalırsa bu konuda başarılı da olmuştur. chelsea ise geçen hafta oldukça sallantılı bir görüntü çizdi, keza diego costa sakatlıktan dönmesine karşın hazır değil. ancak hücumda yaratıcı oyuncu sayısı fazla chelesa'nin. chelsea anfield'da bana kalırsa mignolet destan yazmazsa ki yazmışlıkları var gol bulacaktır ancak bulacagı gol sayısı 1 ya da 2 de kalacak ve liverpool'a puan ya da puanlar bırakacaktır. balotelli bu maç patladı patladı yoksa elde patlayacak zaten. maç skoru 2-1 2-2 hatta 3-2 tarzı bir şey bekliyorum.

    west ham vs aston villa

    villa kümeye doğru yelken açtı gidiyor. west ham ise sakho ve downing'in önderliğinde tepeleri zorluyor. benteke gecen hafta direkt kırmızı kart ile oyun dısında kaldı bu hafta sahada olmayacak. zaten golleri de aston'da atarsa weiman ve agbonlahor atıyor. açıkçası bu maç aston'a hiç sans vermiyorum west ham aston villa'nın içinden geçer.

    burnley vs hull city

    hull kolay gol yiyen bir takım değil 3 hafta üst üste gol yemedikleri olmuştu, keza burnley'de öyle. bu maç bana kalırsa alt biter. abi biri kazansın dersen de 0-1 skor ya da 1-1 derim.

    southampton vs leicester city

    southampton acımaz, leicester'da ulloa durdu, vardy kendini yere atmalarını hakemlere yedirememeye başladı hal böyle olunca da goller durdu. southampton handikap yapar.

    man utd vs crystal palace

    savunmada bitik halde man utd, yine bir şekilde bunlar gol yerler diye düşünüyorum ancak maçı alırlar. her ne kadar handikap yaparlar demek istesem de man utd bu, bu sezon bir garipler. kg var sevindirir. oranı da yüksektir.

    qpr vs man city

    qpr man city'nin belalısı. az kalsın şampiyonlugu ellerinden alıyorlardı. city ağır yaralı hafta içi cska maçından. ancak qpr'ın aguero'yu durdurması gerçekten çok güç. man city ya tepki olarak 4'ler 5'ler ya da yıkım olur 1-0 kaybeder. farklı kuponlarda farklı tahminler denenbilir. ben oynayacak olsam city handikaplı girerdim htta 4-6 da denenebilir qpr kontra ataklarda bir şekilde austin ile gol ya da goller buluyor.

    west brom vs newcastle utd

    newcastle tam bir başbelası oldu bu sezon. felaket gidiyorlar. westbrom ile puan puanalar. westbrom'da berhino iki maçta bir gol atıyor. bu maçta da newcastle'ı boş geçmeyecektir. gollü beraberlik ya da direkt westbrom galibiyeti olacaktır diye tahmin ediyorum.

    sunderland vs everton

    haftanın tahmini en zor maçı. everton geçen hafta 10 kişi swanse'ye gol atamadı. sunderland ise uzun bir aradan sonra güldü ancak savunması ve savunma hataları evlere şenlik sunderland'in. 2 hafta önce 8 yediler sonra da arsenal'e komik 2 golle boyun eğdiler. bu maç bana kalırsa 2 takım da gol atar. skor ise 2-2 veya 2-3 falan olabilir. ama dediğim gibi tahmini en zor maç bu maç.
    gol olmazsa kızma :(

    tottenham vs stoke city

    tottenham vurur geçer. ardına bile bakmaz. stoke geride kalan 10 haftanın yalnızca 3'ünde gol atamadı. attıgında da ya 1 ya 2 attı. bu maç bence yine 1 gol atarlar ancak tottenham fazlasını atar maçı alır. 2-3 gol ya da tottenham galibiyeti ideal.

    swansea city vs arsenal

    zor maç. çok zor maç. swansea sigurdsson önderliğinde dehşet bir futbol oynuyor, iyi savunuyor, bony ile de vuruyor. shelvey yok. orta sahada bu sıkıntı olabilir. ancak haftanın sürprizi bence bu maçtan çıkabilir, swansea alexis'i durdurmayı başarırsa bu maçı alır. biraz duygusal bir yaklaşım olacak ama swansea kalesinde eski dost fabianski olacak ve tatlı bir intikam alacak eski takımından. kg yok (arsenal gol atamaz =) ya da swansea galibiyeti diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın