• 205
    anasını sattımın oyununda boşu boşuna pahalı kadrolara özenmeyin beyler. ben bu trade işine senelerdir fazla kafa patlatıp, bir hayli vakit harcıyorum. bu sene biraz bokunu çıkardım ve henüz 1 buçuk ay sonunda dehşet bir takım kurdum.

    1. division'da çılgın attığım bir türkiye milli takımım var ama ciddi anlamda çılgın atıyorum. eğer skill moves'lara biraz hakimseniz nadir çiftçi tutulamıyor, ve yine boş bir herif oldugumdan skill'lerin hepsini oldukça iyi kullanıyorum ve nadir ile uçuyorum. kadromu paylaşırım.

    neyse 1. division'a kadar türkiye ligi silver, türkiye süper lig, türkiye milli takımı ve de portekiz ligi kadrolarımla pek zorlanmadan geldim. 1. division'da ilk sezonumda kümede tutundum, şampiyonluğa pek yaklasamadım. 2. sezonuma ise bu türkiye milli takımı kadromla 4'te 4 ile başladım, ortalıgın anasını aglatıyordum. ama bir yandan da dediğim gibi bir buçuk aydır para biriktiriyordum ve dün sonunda ronaldo'suz istediğim takımı kurdum.

    takım şu şekildeydi: casillas - d. alves - inform godin - s. ramos - marcelo - if rakitic - modric - messi - bale - neymar - if benzema.

    4'te 4 başladıgım 1. divisionda sonraki 2 maçta gol atamadım 1 0 ve 0 0 bitti maçlarım. 3. maç skoru şu an hatırlamıyorum ama yine yenildim ve son maçta ise 4 4 berabere kalarak lig bitimine 2 maç kala ligi tamamladım.

    işin ilginç yanı takım durdu, rakipler zaten santrayla beraber defensive'e çekiyorlar benim kadroyu görünce ve ondan sonra maçlar ızdıraba, rakip kaleciler ise genzo wakabayashi'ye dönüyorlar. tam bir sinir harbi.

    neyse 4 maç sonunda sikerler diyip tüm kadroyu satışa koydum ve tekrar türkiye kadroma döndüm.

    nadir ilk maç 3, ikinci maç 5 tane salladı. yine 2'de 2'yle giriş yaptım, sonrasında da uykum geldi yattım.

    şimdi ronaldo'yu alıp etrafına mütevazi bir kadro kurmak istiyorum. muhtemelen portekiz milli takımı kuracağım çünkü quaresma/nani de 5 star skills olduklarından anasını aglatıyorlar rakiplerin.

    ilerleyen günlerde onlarla ilgili de bir yazı patlatırım. kullandıgım ve şiddetle tavsiye ettiğim takımlar aşağıda, dediğim gibi biraz skill biliyorsanız rakipleri ağlatırsınız. pahalı adamlara da özenmeyin, bir bok yok. harcadığınız emeğe ve paraya yazık.

    portekiz ligi: http://i.hizliresim.com/LoqMkj.png

    shikabala lw, quaresma rw ikisi de 5 star skills, yedekte nani 5 star skills. benitez tam bir canavar. maç/gol performanslarını da paylaştım.

    türkiye milli takım: http://i.hizliresim.com/78GJ95.png

    bildiğiniz üzere oyunda frikik çok kolay, çalhanoglu inanılmaz 40 metreye kadar çatır çatır atıyor. çiftçi söyleyecek söz yok, inanılmaz bir adam. arda takımı bir üst seviyeye taşıyor. olcan patates. selçuk nuri oldukça topluyorlar kıçımı, stoperler semih toprak ersan'dan 2'sini koyun. yine önemli oyuncuların maç/gol istatistiğini paylaştım.

    türkiye silver: http://i.hizliresim.com/9pBzMk.png

    diğer takımlara nazaran daha az kullandım henüz 20 maç yaptım. alanzinho 5 star skills ve uçuyor, waris tam bir at. önüne at topu koşsun. frei çok iyi, traore eh. orta saham dehşet zokora constant ya da dzemaili. sol bek sağ bek pace abuse taiwo sabri. akaminko kusursuz serdar idare eder. cenk'e de genelde kart basıyorum.

    söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. nadir ile bugün yarın kupayı kaldırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın