• 16
    (bkz: 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçı)nda bir kez daha bizi utandıran taraftar tipi. artık türkiye'de bile azalmaya yüz tuttu böyle olaylar sen çıkmışsın avrupa maçında ikinci yarı yeni başlamışken sahaya meşale atıp oyunu soğutuyorsun. bizim oyuncuların konsantrasyonu pamuk ipliğine bağlı zaten, meşale olayından iki dakika sonra yedik golü.

    bunu yaptığın yetmiyor bir de gidip rakip tribünlere bir daha meşale atıp oyunu bir kez daha durduruyorsun. hadi ikincisinde zaten maç gitmişti artık da orda birileri yaralansa bir şeyler olsa hiç vicdan azabı çekmeyecek misin? sen orada galatasaray taraftarını ve türkiye'yi temsil ediyorsun, senin yaptığın saçmalıklar yüzünden hem uefa'dan da ceza yiyeceğiz hem de avrupa'daki reputasyonumuz zarar görecek.

    bu taraftar topluluğu tabii ki bir tek galatasaray'da yok, ülkece genlerine işlemiş bazılarının. avrupa'daki her maçta, kulüp bazında veya milli maçlar bazında, hep olan, olunca da şaşırtmayan olaylar. ya meşale atar, ya sahaya girer.. evet böyle yapınca çok destek oluyorsunuz, aynen devam.

    edit: bu entry ile bütün gurbetçi taraftarlar değil, olay çıkarmaya meyilli olanlar kastedilmiştir. tabii ki hepsi öyle değildir, öyle olmayanları tenzih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın