resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1727
    şampiyonlar liginde ilk 3 maçta 1 puan almışsın. 4. maçın. deplasmandasın. puan alman şart. hedefin 3.lükte olsa yine de şart..

    4. maça çıkıyosun.. defansif bir kadro.. rakip güçlü, anlarım, normaldir.. ilk yarı 1-0 mağlupsun.. pozisyon da bulamadın.. olabilir futbol bu.. buraya kadar herşey normal..

    önce sizlere bir soru soruyorum.. 2. yarıya çıkarken ve devamında normalde ne yapılması gerekir? cevabını kendiniz verin..ve devam edelim..

    oyunun 1-1'e gelmesi lazım. taktik olarak veya oyuncu değişiklikleri ile dk. 46'da oyuna müdahale etmiyorsan, maç 2-0 olduğunda oyuna müdahale etmiyorsan, maç 2-1'e geldiğinde sen yine oyuna müdahale etmiyorsan, dk. 60-70-80 olduğunda sen oyuna yine müdahale etmiyorsan, senin bu maçta puan almak gibi bir amacın veya umudun yok demektir, galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır, hedef vardır, başarı vardır, ama sen galatasaray'ı ve büyüklüğünü, hedeflerini anlayamamışsın demekki, prandelli işte tüm bunlardan dolayı sen kocaman bir balonsun ve artık patlaman lazım, bize daha fazla saygısızlık yapmayın lütfen artık def-edin kendisini !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın