resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1680
    geldiğinden beri çok destek verdim, çok güvendim, çok defa arkadaş çevremde dahi eleştirilmesine kızdım, sinirlendim. ama maalesef henüz bir ışık görebilmiş değilim kendisinden. yalnızca ben değil, milyonlarca galatasaraylı göremedi.

    hocam anlıyorum seni, taraftar sırtını dönmüş durumda, yönetim karışık, gelenler gidenler falan, yeni bir ülkedesin, belki yemeklerimize bile alışamadın hala, belki takımın içinden birileri seni sabote ediyor, belki sen yanlış formasyon, yanlış kadro tercihi yapıyorsun. bunların hepsi olabilir hocam, hepsine eyvallah. bizim senden beklentimiz hemen şampiyon olman değil, hemen şl'de yarı final oynatman değil, bizim senden beklentimiz işleri yoluna koyacağına dair ufacık belirtiler, küçücük bile olsa düzelme emareleri, minicik futbol parlamaları. seni sabote eden mi var kes hocam takımdan, bu taraftar o zaman arkanda durur şimdiden çok, yanlış formasyon-kadro mu yapıyorsun, değiştir hocam, ama bizim dokunulmazlarımızla oynama, formundayken, koltuğunu kurtarırken, elinden geleni yaparken sneijder'i kesme, muslera'yı kesme, melo'yu kesme. kimleri kesmen gerektiğini sen bizden daha iyi biliyorsun hocam. o ufacık düzelme belirtilerini, minnacık gerçek futbol emarelerini bize göster yeter, bu taraftar fark eder hocam. bu taraftar sen onlara düzeltebileceğine dair güven verdikten sonra her hafta daha çok arkanda durur, daha çok destekler futbolcularını ve seni. yeter ki bize bir kıvılcım ver hocam.

    şunu da bil hocam; galatasaray'ın hedefi türk olmayan takımları yenmektir. biz bu ligde 19 kez şampiyon olduk, elimize büyüklük payesinden başka bir şey geçmedi. bir 19 kez daha olsak yine geçmez. ama bir defa uefa kupasını aldık, bizi dünya tanıdı. biz 4. yıldızı bir gün mutlaka gelecek olan kupa 1 şampiyonluğu için yalnızca bir tuğla olarak görüyoruz, bunu bil hocam, bunu iyi anla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın