• 932
    seversin, sevmezsin beni ilgilendirmez, normalde aa serh-at'ın programı varmış açıpta seyretmem, televizyonda zap yaparken 360 kanalında bunu konuşurken gördum.

    neyse, galatasaray'dan bir çalışan buna bir mektup yollamış, buda mektubu okudu felan. galatasaray'a kasap bile et vermeyecek gibi şeyler dedi, ünal aysal batırdı bu külübü gibi açıklamalar yaptı gibi bir ton polemik laflar söyledi, yani bildiğimiz serhat, çamur at, izi kalsın. reyting yaparım,programım gazete küpürlerine gelir mi gibi hedefi vardı konu o değil, serhat, allah bir'dir dese ben genede allah allah hakikaten öyle mi diye bir düşünürüm sonuç olarak at hırsızı serhat bu.

    orada jöleli solaryumdan kalma gökmen özdenak'ta vardı, o da bu serhatın gazını alarak " derin galatasaray, inan kıraç bu külübü bu hale getiren sizsiniz, lanet olsun bu galatasaray camiasına " gibi laf etmesi benim için önemliydi, gökmen bildiğim kadarı ile kongre üyesi, ulan üyesin, biz senden daha çok forma alıyoruz ayı gökmen, daha çok ürün alıp, maçlara gidiyoruz sen ne yapıyorsun lan ? oturup boş konuşmaktan başka ne yapıyorsun, mağdem üyesin külübe git o zaman kongre'de konuş içini dök ayı gökmen, derin galatasaray varsa senin gibiler sayesinde vardır.

    kusura bakma sözlük biraz ayıp söylemlerim için, serhat'a lafım yok o zaten bildiğimiz serhat, beni sinirlendiren ayı gökmen oldu. fatih terim varken bunlar bu kadar konuşamazdı galatasarayı hoş terimide sevmem ama bunlar meydanı iyice boş bulmuşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın