• 1
    bugüne kadar olmaması büyük eksiklik olan topluluk. eminim ki yazarlar içerisinde bir çok anime izleyen vardır. o zaman yazarlarımızın anime önerebileceği ya da tavsiye alabileceği bir başlık olsun bitsin.

    size şimdi yazacaklarım bir anime değil şaheser.

    naruto; kendisi benim ve birçoğunun bir numarası. mangası 10 kasım 2014 de final yapacak. animesi iki bölümden oluşuyor. bir zamanlar ara vermişler animeye aradan sonra naruto shippuuden adıyla devam edilmiş.ana karakter naruto uzumaki etrafında ilerliyor hikaye. bizim oğlan bir velet. içinde mühürlü köyüne saldıran 9 kuyruklu tilki var. hayali güçlü bir ninja olmak ve köyünün hokage'si olmak.

    konusu bu. kendine has dünyada ilerliyor her şey. yaşı falan yok bu işin. başlarsanız bile sıkılmayın devam edin. tarif edilmez bunun tadı. ilerledikçe alacaksınız siz de bırakamayacaksınız.

    naruto shippuuden belirttiğim gibi naruto'nun devam animesi. 3 yıl sonrasına atlıyor. bizim eleman daha güçleniyor büyüyor vs.

    not: narutonun filler bölümü çoktur. onlara aldanmayın. fillerlar öylesine yapılmış saçma bölümler. izlenmese de olur. ama tadı çıksın diye izlenebilir.

    bleach buradaki elemankurosaki ichigo bu kardeşimiz küçüklüğünden beri ruhları görüyor. bu animede şinigamiler var ölenlerin ruhlarını iyi olan tarafa postalıyolar. bu da yaşarken böyle bir güç elde ediyor. adamın ruh gücü yüksek beyler. bu böyle güçlenerek ilerliyor falan. bu olaylar esnasında siz de kapılıp gidiyorsunuz. final yapmıştır bu. bitince üzüldüm.

    fairy tail bu da 3 numaram. büyücüler var bunda. adı animede bizimkilerin loncasının adı. makaradır bu da. fairy tail ii devam animesi ve devam etmekte.

    one piecestarda sanırım bir zamanlar lastik çocuk olarak verilmişti. hatırlar bir çoğunuz.

    diğerleri;

    shingeki no kyojin

    nanatsu no taizai

    dragonball

    liste uzar gider. şiddetle tavsiyem naruto dattebayo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın