• 509
    yanlış transfer politikasının kurbanı olan takım.

    geçtiğimiz yaz sözleşmeleri biten rio ferdinand ve nemanja vidic'i gönderdikten sonra efsanevi bir stoper transferi yapması beklenirken, parasını cömertçe farklı bölgelere saçan ve transferin son günlerinde bunun farkına varan kulüptür efendim.

    henüz 6 ay öncesinde mata gibi bir oyuncu almışken, tam olarak onun oynadıgı bölgeye hele ki mata'yı elden çıkarmadan di maria'yı almak lüks harcamasıdır.
    elde rooney, robin van persie ve onları yedekleyebilecek welbeck varken, falcao'yu almak tek kelimeyle çılgınlıktır.

    evra'nın ayrılışı sonrası shaw'a getiren, ve shaw henüz lig başlamadan 1 aylıgına sakatlanınca blind'i almak yine bir başka çılgınlık. hadi blind'i orta sahaya aldıysanız o zaman herrera'yı niye aldınız.

    kulüpte rafael'den başka sağ bek, adama sakatlandıgında ki rafael'de son 1 buçuk sezondur bir bir yok, valencia young gibi isimler sağ beke devşiriliyor haliyle de aşı tutmuyor.

    stoper ise yazımın ana konusu olan bölge: tam bir skandal. normalde jones - smalling gibi iki vasıfsızın ilk 11 oynadıgı ve evans gibi başka bir vasıfsız tarafından yedeklendiği manchester united'ın en zayıf bölgesidir. transfer döneminin sonlarına doğru stoper/sol bek rojo transferi ile yüzler biraz olsun gülse de sakatlıklar ve cezalılardan ötürü geride kalan 10 haftada manchester united'ın defansında blackett, mcnair, thorpe gibi isimler bile şans bulmuşlardır.

    muhtemelen biraz önce yazdıgım son 3 ismi daha önce duymadınız, zaten bu sezona dek ben de duymamıştım.

    koskoca manchester united'ın savunma konusundaki bu acizeyitini anlamak mümkün değil. bari falcao - mata ikilisini falan kullanın stoperde, birinin ayagı iyi diğeri de hava topu bırakmaz. o kadar para boşa gitmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın