• 1764
    muhteşem bir habere imza atmış kanal. önce haberi paylaşıyorum:

    http://www.ntvspor.net/...ni-melo-mu-engelledi

    söz konusu haber okullarda ders niteliğinde okutulmalıdır. siz de okuyun.......... bitti mi? şimdi o haberin sonunda normalde bir kaynak belirtilmiş olması gerekir değil mi? ne bileyim bir muhabir ya da bir spor yourmcusunun duyumu da olabilir, ama bu haberi kimin bile yazdığını bilmiyoruz değil mi? böyle haberler de olabilir diyebiliriz, ancak bu bir ölüm haberi ya da bir kaza haberi ya da ne bileyim bi zam haberi olur. çünkü haberin niteliği gereği zaten yoruma açık değildir. peki şimdi bir de yukarda ki habere bakalım.

    * kaptanlığını melo mu engelledi?

    soruyla başlayan bu haber başlığı hemencecik dedikodu, fitne havasını hissettiriyor. bu noktadan itibarense sadece bazı yerleri kesip yapıştırıcam. pardon kırpıp yapıştırıcam. bizim haberciliğimizde en iyi bilinen yöntemdir.

    *krizin tohumları... ekildi
    *zam sözü ve üç yıllık daha sözleşme önerdiği... biliniyor.
    *“gelecek sezon bu takımın kaptanı olacaksın. bunu yeni gelecek teknik direktöre de kabul ettireceğim" dedi.
    pardon kendimi tutamadım araya giriyorum. bir cümle - " dedi.- ile bitiyorsa o cümleyi yazan kişinin, olayın geçtiği anda orda olması gerekir değil mi? peki bu nasıl mümkün olur. ya ünal aysal'ın başkanlık odası dinleniyor ya da bu haberi yazan kişi ikisinden biridir. sustum...
    ...
    ...
    şu an farkediyorum ki alıntı yapmaya devam edersem bütün haberi alıntılayacağım. şimdi söylenenler çıkacaktır: "neden takip ediyorsun olum şu kanalı?" diye. yanıtım ancak şu olabilir belki... küçükken yaramın kabuğunu kaldırmaktan da çok zevk alıyordum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın