resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1650
    saftig döneminde çocuktum, ama babam sayesinde biraz biraz hatırlarım. sanırım o dönemden beri gelmiş geçmiş en basiretsiz teknik direktör. neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. özellikle son sabri kararından sonra kimse bu adam cesur falan demesin.

    bakın sabri gitsin veya kalsın demiyorum, sadece olayı değerlendiriyorum. iyi veya kötü bir şekilde sabri kadro dışı bırakılmış. bay prandelli bu kararı yönetim isteği veya mancini'nin raporları vs. derken onaylamış. hatta basında ki o "galatasaray kaptanı bu şekilde olmamalı" açıklamalarını da bildiğim kadarıyla yalanlamadı. sen artık ne olursa olsun bu adamı tekrar kadroya dahil edersen, futbolcularının gözünde tamamen hiç konumuna düşersin.

    hadi buna da eyvallah diyelim, ihtiyacı vardı affetti. peki kaç haftadır oynayamayan bir oyuncuyu, ilk 11'de sürmek nasıl bir mantıktır? furkan özcal, umut gündoğan ve sinan gümüş gibi futbolcular bir türlü forma şansı bulamıyor takım buram buram dökülmesine rağmen. italyan hikmet karaman diyordum ama hikmet karaman bile kendisinden daha tutarlı bir yönetim sergilerdi sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın