resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1643
    yilmaz vuralin kicinin ağarmis kili bile olamayacak kalitesiz teknik adamsı. ben ki sabrinin donmesini destekledim. ama birader adam sali dondu cuma ilk onbir cikiyor bu ne aq. bruma onsekizde yok yine. sneijder yedek. yabanci siniri kalkmali falan derken bakiyorum uc yabanciyla oynuyor. ne dedigi yaptigini tutuyor ne de makul bi aciklama sunabiliyor.

    bugun belki kazanacagiz maci ama takimda selcuk ve burak beyimiz trip atmasin diye kusturulen bir sneijder var artik baa gote kazansak ne fayda. alin galatasarayi da sokun bi tarafiniza. anasini siktiniz lan bu takimin.

    emre colak bugun selcuk inanin degil de sneijderin yerine oynuyor; onsekize alinmayacak adam kaptan olarak ortasahada tasaklarini yayarken oynamayi en cok hak eden ve tum zor anlari ligde tek basina ceviren dunyaca unlu ve kaprissiz bu mükemmel adam yedekte bekletiliyorsa ben sizin kuracaginiz kadroyu sikeyim afedersiniz. emre colak onbirde oynamaliydi hak ediyordu ama selcuk inanin yerine. sneijder bruma neden yok hoca? bunun hesabi sorulunca da cok sinirliyim mi diyeceksin yine?

    bi halt olmaz bu sümsük heriften. muhtemelen bugunun sonunu görür de carsamba sabahini nah gorur. o gorurse de bu yonetim bidaha o stadin doldugunu bu yil asla goremez.

    selcuki izlemeye mi gidicez lan sneijder kosede miskin miskin otururken?
App Store'dan indirin Google Play'den alın