• 824
    sol bilmem sağ bilmem, alevisi sunnisi dinsizi budisti hristiyanı müslümanı her dine yada dinsize saygım sonsuz. mesele din yada ırk, ten meselesi değil.

    bugün cumhuriyetimizin 91. yıl dönemi, tam 92 yıl önce topraklarımız işgal altındaydı, savaşıyorduk emperyalizm ile. kazandık çok askerimiz öldü, halkımız öldü herşeyimiz bitmişti, paramız yoktu ama kazanmıştık tam bağımsız bir türkiye için, mustafa kemal paşam cumhuriyeti ilan etti 91. yıl önce. ama cumhuriyetin adımları aslında daha önce atılmıştı. neyse bu konuları benim kadar hatta benden daha iyi bilen arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar vardır.

    cumhuriyet bayramında, 30 senedir bize taş,kurşun atan, insanımızı öldüren, ülkemize, cumhuriyetimize zarar veren kişiler. bugün habur sınır kapısından giriş yaptı. evet pkk bugün devletin desteği ile, mustafa kemal'in cumhuriyeti'nin devleti, o dönem ki adı ile " asiler'e " yol vermiş hatta göstermiştir.

    ben hazmedemiyorum, çok sinirliyim sözlük, bu ne dir ! bu nasıl bir iştir. sana kurşun atan adama, yol veriyorsun. bu nasıl bir zihniyetir. her anlı secdeye yatan insanı vatan perver zanneden halkım, siz uyuyun ! topraklarımızı işgal etmişler ve biz susup, sadece seyrediyoruz. yazıklar olsun !

    bunlar değil mi, bayrağımızı yakanlar ! bunlar değil mi.

    edit: daha geçen hafta sokak ortasında canlarımıza ateş edilmedi mi, 3 şehit vermedik mi. arkadaş bu ülke de para için kendisini satacak milyonlarca insan var, ayıptır be. kimse de çıkıp demiyor ki bunlar ne yapıyor diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın