• 19
    --- alinti ---

    ferrari takımı yapılan kontrollerin ardından massa'nın beyin sarsıntısı geçirmesi, alnındaki ve kafa tasındaki yaralanma nedeniyle massa'nın ameliyat geçireceği ve sıkı kontrol altında tutulacağını açıkladı.

    açıklama "sıralamada yaşanan kazanın ardından felipe massa budapeşte'deki aek hastanesine kaldırıldı. felipe hastaneye geldiğince bilinci yerindeydi ve onun genel durumu hâlâ stabil."

    "yapılan tüm kontrollerin ardından onun alnından ve kafatasından yaralandığı ve beyin sarsıntısı geçirdiği anlaşıldı. bu yaralanmalar ameliyat edilmek zorunda ve bu ameliyatın ardından ciddi bir şekilde kontrol altında tutulacak."

    takım daha fazla açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılacağını söyledi.

    19:30 - hastaneye giden brezilya'nın globo tv kanalı massa'nın durumunun iyi olduğunu, ameliyatta başındaki yarasında varsa kemik parçacıklarının alınacağını belirtti.

    19:50 - globo tv hastaneden naklen yaptığı yayında massa'nın ameliyatının bittiğini ve kafasında ve beyninde önemli sorunun olmadığını, breziltalı sürücünün önümüzdeki saatlerde kontrol altında tutulacağını belirtti.

    trf1.net
    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın