resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1922
    raheem sterling gecen hafta her zamanki gibi mukemmel bir oyun kurdu. izlerken mest oldum. ve siz de sterlingi bir mac izlerseniz hem fiziken hem de oyun tarzi olarak brumaya ne kadar benzedigini goreceksiniz. yaklasik olarak ayni yaslarda ve ayni meziyetlerde iki cocugun gelisim farki ise cok bariz. nedeni ise sterling'in gecen yil kirk macta oynatilmasi. tercih hatalari, asist ve gol sayilari ancak boyle duzeltilir. oynayacak. deneyecek.

    sen brumayi oynatmamaya and icer, iki sifir geride oldugun ve zeminin gölet oldugu bir macta kurtarici diye oyuna sokarsan adamin stresten eli ayagina dolasir. brumayi oynatacaksin. hata yapacak kizmayacaksin. sacma sapan sutlar vuracak. alkislayacaksin. en az bir sene yapacaksin bunu. baktin hic gelisme kaydedemiyorsa zaten dort bes milyona bir sekilde satarsin bu cocugu, kesinlikle talibi cikacaktir. ama sen tarihinin en buyuk genc yatirimini kendin sabote edersen yapacak bisey yok.

    sterlingi izleyin. kesinlikle brumanin olgun versiyonu oldugunu goreceksiniz. ve eminim bir yil oynasin bruma, sterlingin suanki haline kesinlikle ulasacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın