• 24
    1. galatasaray lisesi derhal yıkılmalı. yerine 4.yılızı temsilen 4 katlı avm dikelim. toplam 100 mağaza ve ortalama kiraları 20 bin euro olsa, aylık 2 milyon, yıllık 24 milyon euro. bu gelir direkt transfer bütçesi olacak şekilde kulübe girmeli. (lise bize mi ait bilmiyorum)

    2. liseciler dahil bütün üyelikler iptal edilip sadece galatasaraylıların üye olabileceği yeni bir sistem getirilmeli. seçimler galatasaray taraftarlarınca seçilmeli. bunun için de gs taraftar kart sahipleri yıllık 17tl ödeyerek bu hakka sahip olabilmeli, elbette bu kartların fonksiyonu arttırılmalı. 5 milyon üyeden yıllık 85 milyon tl gelir. bu gelir de futbol kulübünün maaşları için yeterli olmalı. (1)'de belirttiğimiz gelir fazlalığı oluşması halinde maaşlar için kullanılabilmeli. yine aynı şekilde (2)'de oluşan gelir fazlalığı transfer için kullanılabilmeli.

    transfer ve maaş konusu halledildi beyler. tff geliri, ligtv geliri stadyum geliri, localar, uefa gelirleri, sponsor gelirleri... bunlar da bir zahmet kulübü idare etmek için yeterli olsun :(

    siz takımı dediniz ben kulübü kurtardım iki dakikada. şu durumda bile goygoy yapabiliyorsak hala umut var beyler. çözüm üretemeyenler utansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın