resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1902
    13-14 sezon basi galatasaray'a bir kac mac kaciracak sekilde gec gelmis oyuna cogunda sonradan girip toplamda 7 lig macinda 3 asist, 3 turkiye kupasi macinda ise 1 gol 3 asist yapmis. toplam oynadigi sure 1017 dakika. toplam forma giydigi mac sayisi 15.

    2014 ocak 15'te sakatlanip bir daha sezon sonuna kadar hic forma giyememis. hatta sakatligi temmuz ortasina kadar surmus. hazirlik kampinda yeniden toparlanmaya baslamis olan bruma su ana kadar sadece 304 dakika sahada kalip 1 asist yapmistir.

    bunu niye mi yaziyorum, 1.5 yil futbol oynadi ve 1 golu var demek nasil bir sacmalamaktir gostermek icin.

    bu mantiktaki insanlar daha once de isil alben icin artik gitmeli takima zarar veriyor diyordu. hayatinda belki basketbol oynamamis kisiler diz sakatliginin ozellikle isil gibi fizigiyle degil hiziyla oynayan bir oyuncuyu nasil etkileyecegini bilmeden. hadi basketbolu bilmiyorsan futbolu biliyor olabilirdin, ronaldo ve nihat kahveci ornekleri var karsinda. nihat kahveci eski performansinin %30'unu sahada gosterememeye basladi, besiktas'ta bile oynayamayinca futbolu birakti. ronaldo iki kez diz yan baglarindan sakatlik gecirdi kendisine olani biliyoruz. isil ise iki kez ayni sakatligi yasadigi halde ve butun sezonu kacirdigi halde iki kez, geri dondu, toparladi ve eskisi kadar iyi oynadi.
    bruma icin de futbolu bilmeye gerek yok, biraz matematik bilgisi yeterli. madem istatistik kosturuyoruz takimda sneijder harici adam gibi istatistigi olan oyuncu var mi? bruma'nin oynadigi sure belli, yasadigi sakatlik belli, eski performansina gelmek icin de oynamasi gereken mac sayisi belli. sen hala 1.5 yilda 1 gol atti 10 milyon euroluk adam diyorsan hakkaten biz daha ne anlatiyoruz. bilal'e anlatir gibi anlattim ama bence de bosa, daha ne anlatiyorum ki ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın