resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1900
    şurada bruma'yı eleştiren arkadaşlara bu başlık nezdinde bir şey sormak istiyorum. takımda o kadar kötü bir hava varken, muslera bile formunun dibindeyken, bu adamdan ne yapmasını bekliyorsunuz afedersiniz? chedjou'nun anderlecht'e attığı gol dışında organize golümüz yok. var mı? bu adam kaç maçtır oynamadı? 1994 doğumlu bu adam arkadaşlar 1994. sen belki futbol için genç saymıyorsun ama adam ağırın ağırı sakatlık yaşadı, daha sezon başı ilk defa oynarken ne kadar korkak oynadığını, nasıl kendini sakındığını herkes gördü burada. ortam çok sağlıklı da o mu oynamıyor? sen bu adamı habire 18'e almazsan bu adam afedersin sik gibi zeminde, o kadar yağmur altında nasıl kendini sakınmadan rahat rahat 10 adamı çalıma dizip gol atacak attıracak? vermedi mi sneijder'e pas daha müsait pozisyonda diye? attığı hangi pas geri geldi umut ve burak ikilisinden? allahınızı severseniz aklınızı başınıza devşirin bir düşünün ya. takımdaki hava o kadar kötü durumda ve en iyi oyuncularımız bile bok gibi oynarken, haftalardır oynamayan, kadroya bile alınmayan adam bir maçta nasıl takımı kurtaracak? ulan 4 yedik başakşehir'den. bruma mı suçlu?

    ben söyliyeyim kim suçlu. tonla para alan o ruhsuz topçular suçlu. o ruhsuz topçulara o tonla paraları veren adam suçlu. o ruhsuz topçuların götünü tavan yaptırtan, sonra da takımı satıp giden adam suçlu. anladın mı kimler suçlu şimdi. adamı pohpohla demiyorum da herif gencecik adam, sakatlıktan çıkmış. sen adamın arkasında durmazsan o adam nasıl sahada ayakta duracak. melo duramıyor, muslera ayakta duramıyor sahada. özgüven bitti takımda. bruma mı kurtaracak takımı? bırakın allahınızı severseniz.

    not: kadro falan bok gibi tamam da allah prandelli'yi de nasıl biliyorsa öyle yapsın.

    not2: 1.5 sene'nin 6 ayını sakat geçirmiş, kalan sürede yaklaşık 1400 dakika sahada kalmış ki bu 90 dakikadan 15 maç demek. 1 gol atmış 7 asist yapmış. onu geç de biz bu adama para haricinde ne verdik, geri ne almayı bekliyoruz. emek mi verdik? sabır mı gösterdik? bir özelliğini mi geliştirdik? ne verdik bu adama ne bekliyoruz 20 yaşında? ha para verdik gol bekliyoruz diyorsan arkadaşım, git para karşılığında direk gol atabileceğin mekan var bol bol. kendi golünü kendin atmış olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın