resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1412
    ömrümde ilk defa bir galatasaray teknik direktör'ünden utandım. mesela biri çıkıp durduk durmadık yere anneme küfür etse, ona dalarım, dayak yiyeceğimi bilsem bile dalarım. işte dortmund maçından sonra yaptığı hedefimiz türkiye ligi açıklamasından sonra işte anama küfredilmiş kadar sinirli hissettim ve hâla geçmedi sinirim!! a be hocam, yazık değil mi bize?? zaten gecenin bilmem kaçında o leş gibi kalabağın, yürüme yolu bile olmayan, metrosu çalışmayan stadın ordan yarım saat yürüyüp bir de tekrar metro eziyeti cekip, sabah 6da kalkacağımızı bile bile gitmişiz maça her maça olduğu gibi. o eziyetin ardından tam uyumadan ulan bi bakayım acaba hoca ne demiş diye interneti açıp bu kepaze açıklamayı gördüm ya.... sinirden uyuyamadım. ulan ne günlere ne adamlara kaldık. halbuki ben ne çok inanmıştım sana geldiğinde, her platformda savunmuştum seni.. ama tek bi hareketle; kadro tercihlerin,olcan'ı oynatmaman falan degil, tamamen bu açıklama ile benim gözümde bittin. evet sezon ortası hoca değişikliği işd yaramaz. yine yıl kaybettirir bize ama bu açıklama sonrası tek dileğim başımızdan gitmen. başka bir dileğim yok. başkanlik icin ali durust ve albayrak'dan dolayı duygun hocayı desteklesemde, prandelli'yi kovacak adamın gelmesini istiyorum bu saatten sonra. zaten sorun skor veya fark yemek değil, biz ne kötü farklar de yedik mazimizde, ama böyle pişkinlik görmedim..ayrıca burak fanboyu adledilen ben, senden de utanıyorum burak. yazık yazık ne hallere geldik be.

    ama en çok içimde kalan da bir tane muhabir de o basın toplantısında çıkıp "signor, sizin yönettiğiniz bu takımın kurucusu; hani maç öncesi koreografide bıyıklı olan, ali sami yen, kulubun mottosunu türk olmayan takımları yenmek olarak belirlemiş ve 1905'ten bu yana bu kulup, mazisinde hep bu motto yolunda mücadele etmiştir" diyemedi ya. en çok o yıktı beni..

    fenerlilerden farkımız buydu ama kendimi bildiginiz o fenerlilerden biri gibi hissettim. nefretimsin prandelli.tez zamanda ayrılmamız dileğiyle. umarım 31inde kasımpaşa maçında kulubede sen olmazsin signor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın