resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1409
    beş para etmez türkiye liginde 4 değil ister 8.yıldızı taksın , hedefimiz avrupa değil lig açıklaması yapan teknik direktör galatasaray'da 1 saniye durmamalıdır. avrupa'da her maç 4 yesek bile böyle bir açıklama olamaz arkadaş. karabükspor çıkıp hedefimiz avrupa değil lig dese eyvallah. ama sen koskoca galatasaray'sın. maç öncesinden ali sami yen'li karegrafi yapılıyor."gücünü tarihinden al " mottosu kullanılıyor. ve sen bir anda çıkıp tüm galatasaray kültürünü yerle bir eden vasıfsızlık ve vizyonsuzluğun dibine vurmuş bir açıklama yapıyorsun. bu saatten sonra senin bu kulüpte yerin olamaz prandelli.

    ayrıca bu açıklamanın ünal aysal odaklı olduğuna eminim.kulübü maddi olarak bok çukuruna düşüren büyük başkanımız maddi gelir elde edemediğinden direk para akışı olan şampiyonluğu teknik ekibe şart koştu.başkanında umurunda mı sanıyorsunuz şampiyonlar ligi ?
    prandelli'yi dikkatli dinleseniz herşey açık zaten.biz 4. yıldız için buraya geldik diyor. senin başkanın vizyonsuzluğun içinde yüzüyor getirdiği adamdan ne beklersin ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın