resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1408
    futbolun verdigi dersleri alamayan insanlarin kovulmasini istedigi hoca. ben su dönemde hoca degisikligi yapip da iflah olan bir büyük takim gormedim ligde. gecen yil yaptik neler oldugu ortada. kimi getireceksin? vasifsiz türk hocalari mi? cok mu matah olacak gelirlerse? yabanci hoca mi? kimi getirirsen getir bu seneyi siker atarsin. ihtimal yok gelip sampiyon olmasina.

    prandelli su an ligde sonuc itibari ile basarisiz degil. iyi kötü puanlari topladi, fener galibiyeti aldi. ben de memnun degilim durumdan pek. ama sizler de bokunu cikariyorsunuz. ligde 1 puan farkla su cok iyi besiktasin hemen arkasindayiz. kaybedilmis birsey yok. beklememiz gerekiyor daha. en azindan devre arasini görsün adam. belki istedigi birkac takviye ile toparlar durumu.

    su bizim takimin kadrosu kimde var amk geyigi de sacmalik. fenerde daha iyisi var amk. elinde sneijder var fark yaratan. onun disinda fener kadrosu seni siker atar. hangi alemde yasiyorsunuz siz? ortasahamizda selcuk gibi bir kangren var. adamlardaki mehmet topali bizim ortasahaya koy, ya da emreyi direkt bir level atlar takimimiz. keza melonun devamliligi cok düstü. iyi oynuyor eyvallah da pamuk seker kivamina geldi ortasaha. melo 10kmyi zor geciyor maclarda.

    forvette burak yilmaz kangrenimiz var. hucum faulden, ofsayttan top oynayamayan, kendini yere atmaktan bikmayan. yedegi de umut ve pandev. bir de git fenerin forvetlerine bak amk. sol bekinde telles var. adamlarda caner. ve daha birsürü sey.

    kadroumuz cok iflah olur durumda degil. mutlaka 3 takviye lazim. bu yabanci sinirinda nasil yapariz bilmiyorum. ama yabanci sinirini dusundugumuz zaman ozan tufan gibi bir adami kacirmamamiz lazim mesela.

    neyse cok dagildi. prandellinin elinde cok matah bir kadro yok. bu da yetmezmis gibi fener ve besiktasin kadrolari oturmus durumda. ha prandelli su ana kadar basarili mi? degil. ama puan olarak en azindan ligde iyi durumdayiz. hoca degisikligi bir boka yaramaz, hicbir zaman yaramadi. en azindan devre arasina kadar bekleyecegiz. hoca degisikligi bundan iyi sonuc vermez. kahvehanedeki adamlar gibi her kötü sonucta hoca degissin demekten vazgecin amk artik ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın