resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1382
    sağolsun bana maçı 30 dakika izlettirdi sonra kapadım. açtım facebook'u okey oynamaya başladım. cidden okey oynadım. halbuki bütün planımı maçı izlemek için yapmıştım. akşam ne spora gitmiştim ve de arkadaşlarla buluştum. işten çıktım direkt eve gittim. yemeğimi yedim, duşumu aldım oturdum pc başına maçı izlemek için pozisyonumu aldım. herşey güzeldi ta ki maç kadrosunu görene kadar. kadroyu gördüm dedim eyvah ki ne eyvah. bir de dortmun kadrosunu görünce ister istemez aklıma tek maç 2 oynayıp cebimdeki parayı iddaa'ya yatırayım fikri geldi. sıfır riskli bir kazanç kapısı fırsatı ayağıma kadar gelmişti. eğer o an telefon yanımda olsaydı cep şubesinden hesabıma para yatırıp oynayacaktım. üşengeçliğimden kalkıp telefonu alamadım ve iddaa oynamaktan vazgeçtim.

    maç başlamasına yakın bir zaman kala şunları yazdım sözlüğe yenilgi sonrası konuşmak kolay demesinler diye.

    (bkz: 22 ekim 2014 galatasaray borussia dortmund maçı/#1581624)
    (bkz: cesare prandelli/#1581629)

    az buçuk futbol izlemiş olan insanların bile anlayacağı birşey bu. senin bu sistemin balıkesir takımı karşısında aciz durumlara düşmüşken aynı durum dortmund maçında yaşanacağı gün gibi açık. selçuk-melo-hamit üç aynı tip oyuncu. aynı tip derken topu kontrol edemeden pas veremeyen futbolcular. bunlar en az 3-4 kere topu dürttükten sonra pas veren futbolcular.

    bütün sağ ve sol kanadın birer futbolcuya teslim edilmesi, hele hele aubameyang ve reus gibi iki akıllı ve hızlı futbolcu karşısına çıkarılması bana göre lisans yırtma sebebi. şartlar eskinin şartları değil. günümüzde çok farklı çözümler üretilmiş, anti tezler gün geçtikçe ortaya çıkmış. yenilmez barça efsanesine bile karşı konuluyor artık. sen çok pas yaparsan onun da dezavantajı vardır. sen çok hızlı hücuma çıkıyorsan onun da dezavantajları vardır. tarık ve telles iki savunma bilmeyen sözde kanat bekleri. bunlar savunma bilmedikleri gibi hücum da bilmiyorlar. ne s.kime kanat beki olarak oynuyorlar onu da anlamış değilim. bunlar rakibi savunacaklar ve hücum edecekler.

    artık yapılacak tek şey bu adamın lisansını kim verdiyse oraya iptal davası açmak olmalı. bu adamın futbolla filan ilgilenmemesi lazım. uefa mı olur fifa mı bilemem ama kesinlikle lisansını iptal ettirmek lazım.

    her maç öncesi söylüyoruz böyle olmaz diye. bu kaçıcı yahu? arsenal maçı bu maç gelen geçen 4'leyip gidiyor. allah'tan adamlar arsız değiller de cl rekoru kırılmıyor. cr7 olsa 5 tane atmadan bırakmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın