resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1376
    bütün faturayı kendisine kesmeden önce oturup düşünmek gerek. doğrudur geldiği günden beri bir yaralı parmağa işemedi, yanlış tercihler, yanlış değişiklikler, yanlış on birler aldı başını gitti. ancak lig cephesinde bakacak olursak gayet ideal konumda avrupa işi ise tam bir felaket, açık söylemek gerekirse bende bu sezon avrupa bizim için en öncelikli konudur demiyorum ama insaf be hocam. geldiğin günden beri tek küfür etmedi etmeyeceğim de bana yakışmaz çünkü galatasarayın teknik direktörü durumunda olan birine küfür etmek. sen galatasarayın başındasın fiorentina parma falan değil bu. kaybedeceksen bile oynayarak, mücadele ederek kaybedeceksin tabi ki tek suçlu da değilsin.

    benim en çok koruduğum adamdır burak ama fanboy falan değilim. eğri oturup doğru konuşalım. burak yılmaz geçen sezon sinyallerini verdiği geri gidişte dibi gördü resmen bunda oynamamak için direten selçuk'un da rolü büyük. ben gönderelim gitsincilerden de değilim. çek kenara konuş oynamıyorsun de, kendine gelene kadar da oynamayacaksın bu kadar basit. şu halleriyle aldıkları paranın tek kuruşunu hak etmiyorlar, koy kulübeye otursun izlesin sahada ki arkadaşlarını o zaman dank edecektir formanın ne kadar kıymetli olduğu. pandev zaten kadroya dahi girmesi anlaşılamaz bir adam. hakeza veysel, telles, dzemaili vs şu halleriyle yedekten öteye geçemezler. yazık muslera'nın, sneijder'in melo'nun emeklerine. hamit ne kadar doğru dedi "sneijder saymazsanız, ben dahil bizi kimse tanımaz dünyada" diye aynen öyle. ne oynadın ki ne kadar tanınasın?

    sende bunları yapacak yürek yoksa yol yakınken git hoca, ben öyle her dakika antrenör değiştirilmesine de karşıyım ama olmayan birşeyler var bunu sen çözemezsen biz zaten çözemeyiz. koy bruma'yı olcan'ı, furkan'ı emre'yi bunlardan daha kötü oynayamazlar emin ol. harçlığından arttırıp tribüne giden, orjinal ürün alıp kulübüne yardım etmeye çalışan öğrenciye; üç kuruş maaşıyla stada koşan insanlara bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. iyi niyetinden en ufak şüphem yok orası ayrı. bazı şeylerin değişme zamanı geldi dilerim ali dürüst ve abdurrahim albayrak ikilisi göreve gelirler ve onlarında yardımıyla bu iş çözülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın