resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2415
    şu an tv'de çok önemli demeçler veren futbolcu.

    dortmund mağlubiyeti üzerine kendisinin demeçlerinin timeline'dan geçmesi insanı komaya sokacak cinsten bir durum. neymiş efendim, kendisi a2 takımdaki kardeşlerine abilik yapmak için onlara araba alıyormuş diğer abileriyle para toplayıp. sabri, eboue, yiğit'in kadro dışı kalmaları için haklı bir sebep kanımca bu vizyonsuzlukları.

    aynı cümle içerisinde "a2 takımındaki oyuncuların kahvaltı yapacak parası bile olmuyor bazen" diyip ardından da "onlara araba almak için para topladık" demek nasıl bir görgüsüzlüktür be adam ? senin benim kulübümde ne işin var ?

    bu kulübün geleceğini bu adam gibi virüslerden uzak tutmak gerekli. florya'ya giriş yasağı mı konulur yoksa istanbul'a giriş yasağı mı onu bilemem. yanında diğer abilerini de alır ve tez zamanda defolur giderler inşallah.

    not: araba alınmasında ne var yeaaa? diyen bazı yazarlar çıkacaktır muhtemelen. hiç muhattap olmayalım ancak şunu söylemeden edemeyeceğim.

    a2 takım yaşında arabası olan oyuncu: batuhan karadeniz
    a2 takım yaşında arabası olmayan oyuncu: semih kaya

    edit: batuhan karadeniz örneğim gayet yüzeysel düşünülerek şımarıklık olarak algılanmış yalnız burada bahsetmek istediğim nokta yarı profesyonel genç bir sporcunun elzem ihtiyacının lüks olmaması ve profesyonelliğin tepeden inme şeylerle bağdaştırılıyor olmasıydı. yoksa araba almış almamış umrumda olmaz ancak profesyonel sporcu olmak, spordan para kazanmak anlamına gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın