• 1
    galatasarayımız ve suyun karşı yakasındakilerle yapılan maçta gökhan gönüle küfür ettiği gerekçesiyle spordan men edilmiştir. bu adam gidipte orada deşarj olamayacaksa, parasını verip istediği gibi bağaramıyacaksa niye para versin zaten evinde izler, sizlerde öyle niye statlarımız boş, marka değeri diye ağlar durursunuz. anlayamadınız hala futbolda tribün budur, taraftarlık budur. bağırmak, çağırmak, takımını desteklemek, karşı takıma günlük hayatta sarf edemediği, iş yerindeki sıkıntıları, evdeki sıkıntıları boşaltmak.

    bizim ülkemizin gerçeği bu. taraftarlık bu uyanın artık. bu adamların elinden bunları alırsanız herkes kumandasını alır evinde istediği gibi söver, içer, maçını izler.

    bu arkadaşımızda o sırada kameranın kendisini çekmesinden mütevellit yakalanmıştır. ama o muz gösteren taraftarımız hala maçlara girebiliyor. ya da burak yılmaza çakı fırlatan arkadaş hala aramızda. emre belözoğlu hala sahalarda ırkçılık yaptı da ne oldu sanki?

    ya bizim yöneticelerimiz, avukatlarımız çok basiretsiz, ya da gerçekten artık kötüye kötü olmanın zamanı geldide geçiyor.

    zira iyilikten anlamayan insanlar dört bir yanda.

    yazık çok daha kötü yerlere gidiyor olaylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın