resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1256
    galatasaray'ı en azından iç sahada çift forvetle oynatması gereken hoca. ileride tek forvet burakla , kısa ve forvete destek olamayan ,şutu olmayan kanat oyuncularımızla, orta sahada çakılı ve ağır, şut özelliği olmasına rağmen şut atmayan selçuk, dzemaili, hamit gibi adamlarımızla daha çok top çevirip dururuz yoksa. koşu yapan yok, şut atan yok, orta yapsan burak markajda olmasa bile atamaz o topları içeri, 20 orta yaparsın 1 tanesi isabetli olur. takımda dinamizm namına hiçbirşey yok. 106-107km koşuyoruz her maç. avrupa standartlarına türkiye'de yaklaşan bir beşiktaş var, bakıyorsun 113-115 km koşuyorlar . tamam herşey koşu değil ama , koşmadan da olmuyor.

    görünen o ki, herşeyimiz sneijder'in şapkadan tavşan çıkarmasına bağlı.

    sahada kimse bir sonraki hamlesini bilmiyor gibi oynuyor. sadece boşta adam arayıp ona pas atma derdinde herkes. bir oyun tarzı, mekaniği işlemiyor sahada. inanılmaz ağır bir oyun ve sadece chedjou ileriye doğru pas çıkarıyor bazen de melo. iyi niyetle top taşımaya çalışan, çalım atan tek adam ise, tarık çamdal.

    bütün bunları görmek için analist olmaya gerek yok, herşey ortada. ünlü italyan hocamız bunları göremiyorsa zaten yapacak birşey yok bu sene böyle geçecek demektir.

    dinamik ve belli bir oyun tarzı olan takım istiyoruz hocam. elinde çok kötü bir kadro yok, bırak şu işlemeyen selçuk-burak inadını. ya da selçuk'u daha geride oynat. adam sağ açıkla yakın oynayacak pozisyona uygun değil. burak'ı sağ açık oynat ben razıyım. ama yeter ki bu oyunda ısrar etme. emre çolak var elinde değerlendir. umut' a şans ver. adam oynamaya oynamaya pas tuttu.

    ve son olarak : 5+3 garabeti sadece türk futbolcusunu yatırmaya yetti başka birşeye değil. bırakalım şu dünyada artık yavaş yavaş önemini yitiren milli takım saçmalığını, ülke futbolunun kulüp takım başarılarıyla geliştiğini görelim. artık tribünde adam kalmadı, seneye digiturk abone de bulamaz. kulüplerin bütçeleri düşer ben o zaman görürüm ne taklalar atıyorsunuz toplumsal uyuşturucu olarak kullandıgınız futbolu yeniden alevlendirmek için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın