resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 275
    bu yıl galatasaray maçlarını izlememiş birini maça götürün. izlesin maçı. o adam yeni mi diye sormaz. çünkü adam bildiğin ceyhun gülselam'ın kopyası. tek farkı yabancı pasaportu. hatta bir farkı daha korkak olması. bir kerede sorumluluk alıp takımı ileri taşıyım, uzun pas atıyım demişliği yok sanırım. aman ben hata yapmayım kafasında.

    bu adam yerine yekta ya da emre veyahut bambaşka bir türk ile oynasa daha kötü olabilir mi? hayır. olacağı en kötüsü bu olur. bu adam yerine telles'i koysa hem sol bek pozisyonunu düzeltir hem tarık'ı sağ beke koyarak sağ beki.(hoş yine veysel'i oynatır büyük ihtimal ama olsun sol beki kazanırız)

    yine bu adam yerine bruma'yı oynatsa bu takım taş gibi 4-2-3-1 oynar bu takım. bana kalırsa selçuk için alan açılır ve hücum ederken pas opsiyonu çoğalır. sneijder o saçma sol kanattan çıkar, tam olarak 10 numaralı pozisyona gelir. burak hücumda tek başına yavru ördek gibi kalmaz. olcan ve bruma ile kanatlardan yardıracağımız zaten apaçık ortada.

    kısacası bu adamın oynayıp takıma kazandırdığı ne var ben bilmiyorum, belki de göremiyorum. he cidden bu adamın oynamasının bizim takıma nasıl pozitif bir yönü olduğunu bilen yazar arkadaşlarımız varsa görüşlerini okumayı çok isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın