resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1250
    istikrar olmaması halinde hiçbir yabancı teknik direktör başarılı olamaz. mesela michael skibbe uefa kupası'nda oldukça başarılı maçlar çıkartmasına rağmen ligde aldığı kötü sonuçlar neticesinde ısrar edilmedi, gönderildi. mesela frank rijkaard4-3-3 sistemini ilk kez takımımıza uygulayan ve bunda da başarılı olan, bol gollü maçlar izlediğimiz takımımızda adam bazı türk oyuncuların oyununa alet oldu, ısrar edilmedi ve gönderildi.

    mesela geçen sene biliç'in takımı 3. oldu. eğer biliç bizde olup, biz 3. olsaydık sizde biliyorsunuz ki kovulurdu. şanslı ki beşiktaş'ın maddi durumu iyi olmadığından elindeki malzeme bu olduğundan, taraftarları da başarısızlığa alışık olduğundan bir sezon daha ısrar edildi ve şu ana kadar başarılı gidiyor bana göre.

    eğer arkasında durulsa 4 büyüklere gelen yabancı td.ler kaliteli ve bilgililer ama hiçbirine 1 seneden fazla dayanılmıyor, takımı tanımasına, istediği sistemi benimsenmesine izin verilmiyor.

    mancini gitti, bu kafayla giderse prandelli'de gider. türk olmayacağına göre gelecek teknik direktör de yabancı olacak. onun kalacağına ihtimal veriyor musunuz? ben vermiyorum. kusura bakmayın ama bu kafayla bizden hiçbir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın