resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 325
    bugün trt sporda öğleye doğru bir programa çıktı. kimse yazmamış, sanırım kimse izlemedi ya da izleyip yazma gereği görmedi :)
    kısaca aklımda kalanları yazayım.
    - hagi yi anlata anlata bitiremiyor. hagi hem futbolcu olarak hem de insan olarak 10 numara biriydi. topsuz oyunda biz hagi'nin koşmasını, yorulmasını istemezdik. biz topu kapardık, ona verirdik. o da ya bizi pozisyona sokardı ya da kendisi golü atardı. biz hagi koşmasın yorulmasın derdik ama o yine de elinden gelen mücadeleyi yapardı. hagi'nin parası gününde yatmazsa kızgın olurdu haklı olarak. adam memleketini bırakmış gelmiş para kazanmak için. hadi biz vatan meselesi derdik çok parayı umursamazdık ama o öyle değildi. bir gün samsunspor maçında hagi yedek. samsun kalecisinin arkasında ısınıyor. kaleciye şakayla karışık şimdi ben oyuna gireceğim sana gol atacağım dedi. kaleci de hadi ordan lan dedi şakayla karışık. sonlara doğru hagi girdi oyuna golünü attı. kaleci bu nasıl iş diye isyan ediyor. sonra bir gün yine trabzonspor  maçı var. frikik oldu. hagi bana aro sen git sevin dedi. tam da doksana attı frikiği...
    sneijder hagi kıyaslamasıyla ilgili soruya; hagi bambaşkaydı. sneijder de dünya starı ama hagi daha çok takım oyunu oynatırdı. kendisi de oynardı çevresini de oynatırdı.
    en güzel golüyle ilgili soru; iki tane golünü söyledi. son dakikada attığı iki maç kazandıran iki golünü söyledi.
    telefondan yazdım, daha sonra düzenleyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın