resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1196
    çok açık ve net. en tez vakitte gitmelidir. derhal, hemen. çok ciddiyim. böyle bir rezillik olmaz. fener nerden baksan bir devre 10 kişi oynadı ama senin resmen şutun yok, 0. yatsın kalksın alves salağına ve ulu tanrı wesley sneijder'e dua etsin. böyle bir rezillik böyle bir rüsvalık olamaz. aç bak özetini, bütün maçı tekrar izle. gol pozisyonun diye bir şey yok ortada. ulan bu da kaçar mı dediğin bir şey yok. ulan rakip 10 kişi kalmış. top ayağında ama ortaya koyulan bir futbol yok. kenardan hamle için ise 80.dakikaları bekler. allah'ın en kabiliyetsiz adamlarından biri olan veysel'i her maç oynatır. üstüne tarık'ı da oynatarak iki beki de işlemez hale getirir. sneijder'i 11e11 iken sola koyar ve etkinliğini yok eder. bu liste uzar gider.

    sizden tek bir ricam var. kör olmayın. maç illa kazanılır. al, alves denen kazma kırmızıyı görür, büyüklerinde büyüğü sneijder'in büyüklüğünü gösterir maçı kazanırsın. ama sezonu? bir sonraki sezonu? bunları rüyanda kazanırsın.

    10 kişi oynayan takıma karşı 1 tane bile pozisyona giremeyen bir takım izlemekten memnun değilim ben aradaş. kenarda bön bön maçı izleyip, hamle yapmaktan aciz kalmasını görmek istemiyorum. hak etmeyenlere bu formayı vermesini kaldıramıyorum. siz hala bu oyundan, futboldan, bu adamdan memnunsanız daha fazla söyleyecek bir şey yok. ama ben değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın