resim
Lütfi Arıboğan
Görev:Genel Müdürlüğün Başkanı
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 116
    ünal aysal'ın istifasının ardından istifa etmiş galatasaray aş ceo'su.
    istifasının perde arkasını iyi araştırmak lazım geliyor.
    istenmediği için istifa ettiği fikri pek de aklıma yatmadı açıkcası. çünkü öncelikle daha galatasaray başkanlık seçimleri yapılmadı. bir yanda küskün galatasaraylıların adayı alp yalman diğer yanda ünal aysal yönetiminin ve destekçilerinin arkasında olduğu yarsuvat. bu adaylardan hangisinin seçildiği belli değilken lütfi arıboğan'ın istenmediği için istifa ettiğini iddia, ne derece gerçekçi olur bilemiyorum.

    belki ünal aysal'a bağlılık, belki ünal aysal'ın etkisiyle istifa etmiştir. bu seçenekler akla çok daha yatkındır. fakat gel gör ki ucu duygusallığa dayanan hadiseler her ikisi de. oysa profesyonellik tanımında duygusallık bu derece yer tutmaz. o yüzden istifasını yanlış bulanlarla aynı fikirdeyim. en azından yeni yönetime bir süre birlikte çalışma, işleri kavrama ve yeni bir ceo'yu doğru zamanda seçme şansını tanımalıydı.

    ancak diyelim ki istenmediği için istifa etti, ortada yine bir yanlış var demektir. hani kurumsallıktan bahsediyoruz ya, kendisini istemeyen hangi yönetimse daha dün bir bu gün iki, neye göre lütfi arıboğan'ı - şirketin ceo'sunu istemedin arkadaş sen. önce bi dur izle. belki çok iyi çalışacaksın?

    hal böyleyken tabi ki devamlılığı olan alt yapı tesisleri, devamlılığı olan futbol şubesi ve spor politikaları olmaz bir kulübün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın