• 809
    elim ayağım titriyor ulan namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz, soysuz herifler. 16 yaşında ulan 16 nedir ya? 16 yaşında çocuk ölür mü ulan? 16 yaşında çocuk gider okulda aşık olur birader.

    kurban eti dağıtıyordu lan o sabi ne düşmanlık etti size köpekler. çocuğun ailesi demek ki samimi dindar yapmış vazifesini insanlara et dağıtıyor. ne istediniz ulan çocuktan be hayat kadını analılar.

    kafasını taşla ezmek nedir lan bir insanın şerefsizler? ulan asker bize eziyet ediyor diye feveran edenler bu çocuğun kafası taşla ezilirken neredeydi? ulan bir yerde bir yaratıcı varsa hepinizin belasını versin be namussuz itler. sen hem bu memleketin imkanlarından faydalan hemde memlekete ihanet et, dinini yaşamaya çalışan gencecik bebenin canına kıy hem de öyle vahşet göster ki olmayacak cinsten.

    kendi kanınızda boğulacaksınız oğlum o günler yakın. o zaman sizi kimse kurtaramayacak o kıçınızı dayadığınız milyon dolarlarca uyuşturucu satıp karşılığında silah aldığınız para babaları kurtaramayacak sizi azraillerinizden.

    tez vakitte geberin gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın