• 807
    farkındayım bu duvara son günlerde çok fazla uğruyorum ama gün geçmesinki ülkede cinnet geçirtecek bir şey olmasın. tiksiniyorum ulan sizden herşeyinizden birader ideolojinizdende,dünya görüşünüzdende ulan insan olamamışsınız siz bunlar olsa ne fayda ? size edilecek o kadar çok küfür var ama bunun için zaman harcamaya,sözlükten banlanmaya değmez.

    yasin börüdiyarbarkır'da kurban eti dağıtırken pkk tarafından katledilen çocuk varya çok büyük kahpe olmak lazım ya önce apartman basıp döv,sonra balkondan aşağı at, ölmeyince git kafasını taşlarla ez. (ismini google'dan aratınca çıkıyor buraya koymam uygun olmaz)
    ne istediniz ulan 16 yaşındaki çocuktan daha doğrusu çocuklardan ne istiyorsunuz ulan yavşağan evlatları ? berkinede çok üzülmüştüm evet ama onda sinirden ağlayacak seviyeye gelmemiştim.

    özür dilerim güzel kardeşim. senin katledildiğin sırada seni koruyamadım. evet kmlelerce uzaktık birbirimize ama o gün dünyayı güzelleştirmek adına en ufak bir şey yapmadım. bunun için senden özür diliyorum.

    yasin börü kardeşim. mekanın cennet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın