• 55
    2007 yilinda kurulmus olan sikecilerin vedai iftari. buyuk ihtimalle kacakci, rusvetci, katil zanlisi gibi kisilerin avukatligini yapan ve bu davalardan ne kurtarirsam kardir mantigiyla is vazifesi goren avukatlardan olusuyordur dernek. sikeyi, borsa manpulasyonlari kollamak icin tecrube gerekmektedir. utanmadan sembollerine adaleti simgeleyen terazi koymuslar.

    bilgi olarak baskanimiz unal aysal, orta öğrenimini 1960 yılında mezun olduğu galatasaray lisesinde, yüksek öğrenimini de isviçre - neuchatel üniversitesi hukuk fakültesinde tamamladıktan sonra, istanbul üniversitesi hukuk fakültesinden de muadelet diplomasını aldı.

    simdi ki baskan adayimiz duygun yarsuvat ise, 1957 yılında galatasaray lisesi'nden ve 1961 yılında istanbul üniversitesi hukuk fakültesi’nden mezun oldu. istanbul üniversitesi, istanbul bilgi üniversitesi, marmara üniversitesi, istanbul ticaret üniversitesi ve galatasaray üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. türk ceza hukuku derneği başkanıdır.

    karsi sahilin sikecilerinin dernek baskani ise ismail tepecik'dir. hangi sifatlara sahip oldugunu tam cozemedim.

    kendisi hakkinda cikan bir kac haber.

    http://gundem.bugun.com.tr/...af-etti-haberi/94267

    http://www.futbolingo.com/...onucunda-verilebilir

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...da_suc_duyurusu.html

    edit: baya bir kastiktan sonra buldum. istanbul universitesi mezunuymus. 2012 yilindaki secimle aziz yildirim vazitasiyla fenerbahce disiplin kurulunada girmistir bu zat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın