• 801
    türk halkını yanına alabilecekken karşısına alan bütün insanlara ve o insanların liderlerinedir çağrım:

    aranızda bir tane aklı başında adam yok mu?

    siz böyle yakıp yıkınca biz sizden yana mı tavır alacağız yoksa karşınızda mı? hiç düşündünüz mü?

    bizler ki o kadar şehitlere rağmen "daha fazla genç ölmesin de ne olursa olsun" diyenlerdendik. sizlerin oralarda ne kadar ezildiğinizin, kendi dilinizi bile kullanamadığınızın, ülkenin batısına göre çok daha düşük standartlarda yaşadığınızın farkına varmıştık.

    bizler ki sizlerin de artık bizden olduğunuzu anlamaya başlamıştık.

    ama sizler yine yeniden bizim ülkemizde bir kaos ortamı yaratıyorsunuz. ve maalesef böyle devam ederseniz bizleri bir iç savaşa sürükleyeceksiniz.

    kendinize gelin artık. kendinize gelin. orada katledilen sadece kürtler miydi? orada yaşayan türkmen yok mu hiç? bi kendinize gelin.

    belki de uzun zaman sonra ortak bir düşmana karşı beraber savaşacakken içine s...tınız. bizi yeniden kendinize düşman ediyorsunuz.

    ve bu sefer ki durum bizi her zamankinden daha da fazla öfkelendiriyor. çünkü ülkenin mevcut siyasi düzeni ciddi anlamda bizleri öfkeli insanlar yaptı. ve sizler bu zaten öfkeli ama farklı farklı fikirlerde olan insanların hepsini ciddi biçimde kışkırtıyorsunuz.

    unutmayım sizler sokakta bağırıyorken biz evdeysek işid denen lanet grubun yaptıklarının farkında olmamızdandır.

    ama sabrın da bir sonu vardır. ülkemize, beraber yaşadığımız ve hepimize ait olan bu ülkeye daha fazla zarar vermeye devam ederseniz zannedersem biz hiç bir zaman kabul etmesekte içimizde var olan bütün barbarlığımızla sokağa inebiliriz. ve indiğimizde de iş işten geçmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın