• 799
    yıllardır ota boka ayaklanarak türk bayrağı yakan, atatürk heykellerini yıkanlar konu kobane olunca halk desteğini kaybetmek istemediklerinden ''atatürk heykeline saldıranlar, türk bayrağını yakanlar halkların kardeşliğini istemeyen türkler ve ajanlardır'' savunmasına kalkışıyolar ki buna gerçekten inananlar var.

    konu türk askerine saldırmak olunca sınırı yol geçen hanıymış gibi geçenler konu kobane olunca ''türk askeri geçmemize izin vermiyo yeaa'' savunmasına sığınıp yine türk askerini ve türkleri suçlu göstermeye çalışıyolar.

    kobane'den türkiyeye geçiş yapan kürtleri karşılayacakları yere askerlere ''senin devletin bana söz verdi'' diyip asker taşlayan partinin vekilleri bugün ''kobane düşerse ankara düşer'' diyecek kadar pişkinler.

    şimdi senin partinde ''kobane düşerse ankara düşer'' diyen bir vekil var ve sen türk bayrağı yakan atatürk heykelleri yıkanları halk kardeşliğinin düşmanı ve ajan olmakla suçluyosun gerçekten muhteşem bir kafa.

    türkiye cumhuriyeti pkk uzantısı ypg'ye silah yardımı yapmıyormuş ve silah yardımı yapılmasına destek olmuyormuş. birincisi arkadaşım ypg pkk uzantısıdır ve dolayısıyla türkiye devleti tarafından bir terör örgütü olarak anılmasında hiç bir abezlik yoktur daha 6 ay öncesine kadar esad'ın zayıflığından faydalanıp (u: esadın ne haltlar yediğini hepimiz biliyoruz bu cümleden esadcı, esadı kolluyo anlamı çıkarmaya çalışanın allah belasını versin) bölgede özerlik ilan edip sınırımıza bayrağınızı çekerken pek pişkindiniz. türk askerine tehditler savurup duruyordunuz şimdi kardeş mi olduk yani? türkiye'nin ypg'yi terör örgütü olarak anmasında ne abezlik var biri anlatsın bakalım? çözüm süreci olmasaydı özerklik ilan eden ypg türk askeriyle sıcak çatışmaya girmeyecek miydi? girmeyeceğine inananlara ayrıca gülüyorum. çözüm süreci uğruna askerin düşmediği durum kalmadı bir de askerin karşılık verme gücü olsa bu adamlar ciddi ciddi valla özür dileriz mi diyeceklerdi? dolayısıyla türkiye'nin ypg'ye silah yardımı yapması veya silah yardımı yapılmasını sağlaması düpedüz terör örgütüne destekdir. bunu istediğiniz kadar inkar edin durum bu. oradaki halkın mağdur olmaması için türkiyeye geçişini istemek ayrı * türkiyenin ypg'ye silah veya silah için yardım yolu açmasını istemek apayrı bi durum. işidin nasıl bi terör örgütü olduğunu bilmeyen yok zaten aylardır yapmadıkları şey kalmadı katlettikleri insanlar, yıktıkları şehirler, yaktıkları yuvalar her gün bi yenisi ekliyolar şerefsizliklerine. işid günlerdir haftalardır kobane'ye de saldıracağız diyip durmuyor mu sen kobane'deki halkını kurtarmak yerine neyi seçtin? birleşmiş milletler desteğini de görünce işid'e meydan okumadın mı işid ile it dalaşına girip oradaki halkını bugünlere düşürmedin mi ? tabi abd her zaman ki gibi iş işten geçtikten sonra bombalamaya başladı dimi ? yanlış hedefleri vurdu dimi ? bunun suçlusu da türkler dimi ? ulan götündeki donun markasını görecek teknolojiye sahip adamlar işid'in kobane'ye uzak cephelerini neden bombalasın salak mı bunlar ?

    tüm bunları bahane edip sokağa yayılanlar, türk kimliğini aşağılayanlar, türk halkını işidci olmakla suçlayanlar, orayı burayı yıkıp yağmalayıp tepki görünce ''aaa bu linç girişimidir'' diye savunmaya geçenler şu an güneydoğuda türk bayrağı yakıp, atatürk heykellerini yıkıp yerine kendi bayraklarını dikmekle meşguller. ve bunu amed'de bağımsızlığa adımlar atıyoruz naralarıyla bildiriyorlar. ve asker tepki gösteremiyor sebep çözüm süreci sebep türkiyenin bir terör örgütü değil bir devlet olması. gerçekten barış ve kardeşlik isteyen bir halk ile karşı karşıyayız.

    şu çözüm süreci ayağına askeri bu hale düşürenler, yakalandığında ''ben kandırıldım'' ''hizmete hazırım'' diyene ceza evinde rütbe verenler utansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın