• 797
    öncelikle ambulans yakmayı, atatürk büstüne zarar verip bayrak yakmayı destekleyecek, bunu yapanlara kızmayacak aklı başında insan yoktur herhalde.

    ama sen bunlara takılıp kalıp resmin bütününe bakmazsan veya bakmak istemezsen sana söyleyecek çok fazla söz yok ama ben yine de söyleyeyim.

    yıllardır iç ve dış politikalarıyla ülkeyi kaosa doğru götüren bir iktidarın ışid denen terörist bir örgüte sürekli ağır silahlar gönderdikten sonra örgüt'ün milletin yakın akrabalarını kesip doğrarken sessiz kalması gerektiğini düşünmek tam anlamıyla at gözlüğü takmaktır.

    daha düne kadar yakalanan silah dolu tırları burada eleştiren insanlar bugün gelip ne ayaklanıyorsunuz lan şerefsizler diye söyleniyor ya en çok ona yanıyorum. konu kürtler olunca sabahlara kadar burada küfrettiğiniz tayyip erdoğan'ın arkasına takılıyorsunuz ya sizin sözde özgürlükçü düşüncenizi seveyim.

    adam çıkıyor kobani düştü düşüyor diyor, hala muhalifleri eğitmemiz donatmamız lazım diyor ve siz insanların sessiz kalmasını bekliyorsunuz. eyvallah bu iş vandallıkla olmaz bayrak yakmakla olmaz. ama ne desem boş çünkü kendi akrabaları yani türkmenler işıd tarafından boğazlanırken susanlar kobani'de akrabalarının ölüme terkedilmesini kabullenemeyenleri anlayamaz. ben türk değilim ama benim daha çok içim yanmıştır oradaki insanlara.

    son sözüm de götünüz yiyorsa gidin kobani'ye savaşın diyenlere olacak. bu ayaklanmalarda 21 kişi öldü, kimin zulme soykırıma isyan etme konusunda korkup korkmadığını bilmeniz lazım. madem sen buradan sallıyorsun senin götün yiyorsa sen git diyarbakır'a da oradaki insanlara nefretini klavye başından değil de yüzlerine karşı kus. yiyor mu klavye delikanlısı?

    işıd ve akp size müstehak amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın