• 796
    daha 3 ay önce cumhurbaşkanlığına aday olup bugün halkı isyana teşvik eden bir siyasi ve yıllardır iyice şımartılıp vandallaştırılan bir kesimin fütursuzca eylemleri.

    sünni krallığı hayalleriyle suriye'de ve ırak'ta aşırı gruplara silah dahil her türlü yardımı yapıp, ateşin sıcaklığı kendine değmeye başlayınca far ışığında kalmış tavşan gibi afallayıp doğru düzgün açıklama bile yapamayan saçma sapan bir hükümet.

    sınırı yol geçen hanından beter, sınırdan içeri girmiş vatandaş olmayan unsurların sayısını ve etkisini bilmeyen bir devlet.

    iç politikada yararına gördüğü en ufak olayda günlerce esip gürleyen ve durumu sonuna kadar kendi çıkarına sömürürken, 15 senedir iktidar olup bir türlü hakim olamadığı ülkede olumsuz anlamda gerçekleşen her büyük çaplı olayda 3-4 gün susup olayları idrak etmeye çalışan bir devlet başkanı.

    sürekli kardeşlik masalları ile uyutulup hissizleştirilen, bana dokunmayan yılan misali günübirlik yaşayıp bilinçsizleştirilen, 20-25 kişilik grupların iş yerini, arabasını, evini yakışını gözyaşı ile seyredip elinden başka bir şey gelmeyen bir halk.

    ülke değil sirk anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın