• 786
    memleket corba gibi oldu, ne bok olduğu belli değil, şimdi işid var, pkk ile savaşıyor, millet sokağa dökülmüş, pkk'ya destek verin diyor yok pardon pyd mi ne zikimse. ha o ha pkk aynı bok, millet atatürkü yakıyor, bayrağı yakıyor, ambulansları kundaklıyor, cevreye zarar veriyor ülkeyi zarar veriyor ha diyorlar ki bu gezi ruhu, ya sikecem sizin ruhunuzu ha. bunun gezi ile bir alakası yok, ben ne pkk'ya destek veririm ne de işid'e birbirini öldürsünler banane ! hatta çok sevinirim. yanlız 10 sene önce deseler, sizin ülkede pkk'ya destek çıkacaklar diye harbi harbi o söyleyen kişiyi linç ederlerdi, şimdi çok normal oldu.

    ben vatanı ana gibi seven biriyim, benim bölücü şerefsizler yada dini alet eden terroristler ile kardeş olmam mümkün değildir, kobani yada o tür şehirler içinde sokağa çıkmam, ulan amk evlatları türkmenlere yapılanlar için niye çıkmadınız sokağa ! neden ? onlar insan değil mi, halk değil mi. yavşaklar.

    sözlük kusura bakma, uslup biraz pis ama idare et.

    edit: benim için akp ve tayyip pkk ve işid'ten farksızdır, bunlar bizi bu belaya iyice soktu. şimdi savaşa sokmak istiyorlar, uyan ey halkım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın