resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1130
    takımı ve oyuncuları tanımak konusunda biraz yavaş kaldı. 3 aydır takımın başında ama bazı oyuncularla ilgili gerçekleri farketmesi için iki ciddi mağlubiyete ihtiyaç duydu. hala daha farkında olmadığı şeyler de var. zamanla onları da öğrenecektir. biz bu adamların çoğunu üç senedir izliyoruz, üç ayda bunlarla birebir ilişkileri de varken kötü yanlarını bizim kadar rasyonel bir şekilde görmesi o kadar kolay değil. yine de bir çok şeyi fark etmeye başladığına inanıyorum. türkiye şartlarında oturunca iyi işleyeceğini düşündüğü sistemi tercih etmektense en basit ve bekleneni tercih edip takımı da mümkün olduğunca motive tutması gerektiğini öğrendi şu sıralar. komplike olan sonunda daha fazlasını getirebilecek olsa da türkiye'de kelleni almaları için o kadar sabır gösterilmiyor maalesef. ilk mağlubiyette teneke bağlamaya çalışanlar türüyor her tarafta.

    galatasaray ve türkiye'yle ilgili temel doğruları çözmeye başladıktan sonra çok rahatlayacak. fenerbahçe maçını kazanırsa özellikle takımda ciddi bir yükseliş izleyebileceğimizi düşünüyorum. bazı problemleri çözmeye başladı çünkü artık ve takım senelerdir yapamadığı bir çok doğruyu yapıyor. demeçleriyle ve hafta içinde yaptıklarıyla takıma motivasyon kazandırmaya başladı. takım önceki sezonlara göre daha fazla koşuyor. kanatlardan maç boyunca istikrarlı bir şekilde bindirmeler yapıyoruz, beklerimizi verimli kullanmaya başladık. en en en önemlisi mourinho takımlarının hücum organizasyonlarının çok büyük kısmını oluşturan bir işi yapmaya çalışıyoruz ama henüz efektif olmayı beceremedik. yerleşik hücum sırasında forvetimiz yanında iki oyuncuyla beraber ceza sahası yayı civarına sırtı dönük çizgi şeklinde yerleşiyor ve duvar paslarıyla pozisyon üretmeye çalışıyoruz. özellikle burak'ın sırtı dönük oyun konusundaki beceriksizliği hem bu organizasyonların hem de genel hücumumuzun verimliliğini aşırı derecede düşürüyor. böyle olunca da çok az pozisyon üretebiliyor ve duran top gollerine muhtaç kalıyoruz. hoca bu problemi transfersiz ne şekilde çözecek bilmiyorum ama şimdilik hocanın kötülerinden çok iyilerini görmek istiyorum.

    yanlışlarla başladı, yanlışlarını sezon öncesinde halledemedi ama yanlışlarını düzeltmeye de başladı. ufak bir kaç yanlışı ve kadro kalitesinden çözemediği bir kaç problemi kaldı. verim alabildiğimizde işe yarayacak bir çok da doğrusu var. hemen başı yenilecek adam değil, asla da abartıldığı kadar kötü gitmiyor. şu gerilimli dönemi atlatırsa başarılı olacak. şu sıralar biraz desteğe ve şansa ihtiyacı var. desteği şu ortamda görebilir mi? pek sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın