resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1124
    oooooooo bugün de prandelli'yi kovmayı unutmamışız helal beyler.

    yahu adamın takımı tanımaya çalıştığı çok bariz değil mi hele bi durun. herifler van gaal'i getirdi yüzlerce milyonluk adamlar aldı sonuç? rezalet. bakın kötü demiyorum bildiğin rezalet.

    biz kör topal idare ediyoruz şu an. herkes ilk geldiğinde takımı bir tanıma sürecine girer. herkes. oyuncuları, takımı, ülkeyi... mesela şu saatten sonra 3-5-2 oynatırsa eleştiririm, ama baktı 1 maç 2 maç denedi olmadı hatasından geri döndü. haa oyun olarak çok farklı mı oynuyoruz hayır ama o taktikle olmayacağı çok barizdi hoca da gördü ve vazgeçti.

    her hafta diyoruz ki o oynamıyor bu oynamıyor niye oynamıyor yeter ulan diye. bi de adamı düşünün, biz yıllardır bu saçma sapan yabancı sınırlamasının içindeyken adam hayatında ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyor. tam 5 hakkın var sadece. ee bunların 3'ü muslera,melo,sneijder zaten. geri kalan 2'sini koy koyabilirsen. telles gibi kağıt üzerinde iyi bir bek olabilecek bir adamın var onu koysan bi de stoper koysan dzemaili,pandev,bruma kalıyor.koymasan adam göz göre göre futbolu unutuyor.oynadığında da birşey yapamıyor. bruma'yı koysan sağ bekte veysel'e ya da orta sahada yekta'ya kalıyosun. sen bu adama kaç milyon euro para vermişsin çok da yetenekli oynatmazsan çöp olacak. pandev'i koyma kısmına ise hiç girmiyorum :)

    tabi bir de bunun başka boyutu var. mesela bruma'yı yedeğe koydun oyuna sokucaksın bir yabancı çıkarman lazım. bakıyorsun kanat adamların türk. kaleci veya stoperi çıkarıp kanat almıycaksın herhalde. kötü oynamadıkları müddetçe melo sneijder'i de çıkarmazsın. kaldı sana sadece 5.adam! diyelim ki bu adam telles. hoop bek çıktı kanat girdi. ee götü toplamak için başka bi adamı da çıkarıp bek sokuyosun oyuna. sonla noldu prandelli oyunu okuyamıyor. alın siz okuyun çok süper okuyorsanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın