resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1165
    kendisi basın ve medyadaki gücün, gazetecilerle birebir ilişkilerin, müthiş bir algı yönetiminin memleketimiz insanı üzerinde ne kadar büyük bir etki yarattığını gösteren bir doktora tezine konu olmalı bence.

    köydeki çiftçiden, toyota pikapıyla dolaşan işid militanına, insan kaynakları departmanındaki aylin hanım'dan kahvedeki yancıya kadar futbolla az çok ilgili herkes üzerinde bu adamın "efendi çocuk" olduğu imajı oturtuldu ince ince işlenerek. emre b, volkan, meireles gibi pek çok ahlaksız futbolcu barındıran bir takımı halkın gözünde normalleştirmek için fener'e böyle bir figür gerekiyordu çünkü. eş dost ahbaplık ilişkileriyle öyle bir hava yaratıldı ki adam din kursa, peygamberim dese şimdiden hadislerini yazmaya başlayacak milyonlar vardı ülkede.

    aslında bu kurgulanmış "efendi"lik gökhan için de olumsuz bir şey. her insanın hata yapma, işleri berbat etme hakkı vardır ama emre b kod adlı terörist yapsa 1-2 saat tartışılıp "fıtratında var" denilip geçilecek bir hata, gökhan'ın bu 1-2 boy büyük gelen "adam" imajı yüzünden çok göze batıyor.

    ya ergün penbe gibi güzel ahlak timsali bir adam olacaksınız, kimsenin reklamına gerek kalmadan doğal yollarla herkese kendinizi sevdireceksiniz ya da bu yeni dünya düzeninin halkla ilişkiler yöntemleriyle 10 üzerinden 6-7'lik bir adamı 9'luk gibi gösterip şişirdiğiniz 2-3 puanın ilk fırsatta götünüze girmesine hazır olacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın