• 1470
    kendi çaplarında takılan taraftar kitlesidir. cidden dert etmeye değmez. anlık başarılara sevinirler. avrupa arenasında belli bir yere gelemeyeceklerinin kendileri de farkındadır o nedenle aldıkları her puanı başarı sayarlar. onlar için londra'da aldıkları 1 puan* ingiltere deplasmanından alınan 1 puandır ve sevinmelerinin tek sebebi budur, ötesi yok.

    eğer biz de aynı şekilde londra'dan* 1 puanla dönebilseydik sevinmemizin asıl sebebi gruptan çıkma ya da en kötü ihtimalle üçüncü olup uefa'ya gitme planları yapacak olacağımız için olurdu. yani beraberliğe sevinme durumu iki takım arasındaki vizyon farkını gösterir. onlar için 1 puan amaç, bizim için araçtır. bu nedenle kadıköy'de aldığımız beraberliğe sevindiğimizde fenerbahçeli taraftarlar "beraberliğe seviniyorlar yeaa" diye düşünmüşlerdir. onların vizyonu budur.

    yeniden beşiktaş'a gelecek olursak kendilerine uefa kupası yolunda asla başarılar dilemem. benim için ülke onuru ve şerefi ülke puanından önce gelir. sen bu onur ve şerefi yaptığın şikenin tescillenmesiyle ayaklar altına aldıktan sonra ülke puanı kazandırmasan da olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın