• 814
    as kadrosundan 10 futbolcuyu yedek bırakan ( rose kaboul vertonghen naughton eriksen chadli capoue mason lamela adebayor) tottenham'a karşı 2 ekim 2014 tottenham beşiktaş maçı'nda oynadığı futbolla ilah ilan edilen takım.

    iyi oynadıklarını kabul ediyorum ama bu kadar abartacak ne var? tottenham'ın bu maçta çıkardığı 11 belki de tüm sezon bir daha yan yana oynamayacak. ve oynama alışkanlığı bu kadar az olan takıma karşı bu kadar pozisyona girmesi çok da önemli bir veri değil. iddaa ediyorum eğer bu maçı galatasaray oynasaydı basında şu an galatasaray yedek tottenham'ı yenemedi algısı olacaktı.

    bizden en önemli artıları geçen sene pek çok hamle ve taktik hatası yapan bilice sahip çıkıp güvenmeleridir. şu an bilic takıma inanılmaz hakim. ne oynatmak istediğini takıma çok iyi aşıladı bir arayışa girmek zorunda değil. bizim maçlara değil 11 hangi diziliş ve mentaliteyle çıkacağımız belli değilken onların az çok oturmuş belli düzen ve sistemleri var. ve bu doğrultuda bir oyun oynuyorlar. ama bu oyun kesinlikle üst düzey kusursuz bir oyun değil.

    o kadar kötüyüz ki rakiplerin de kötü olmasından umutlanıyoruz aq

    elmanderli ujfalusili 442 press takımı olsa bu sene de ligte en az 10 puan fark atar, bu vasatlara da futbol dersi verir ama işte biz qral ofsaytta kalmayacak topu kontrol edecek faul yapmayacak ve kafasını kaldıracak diye bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın