resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1066
    şu adamı savunmak için bir kişi daha derwall örneğini verirse veya fatih terim'in ilk dönemi örneğini verirse ağır küfür edeceğim. bu lafları söyleyen ya çocuk, ya da yabancı hayranı. derwall istifaya davet edildiğinde, galatasaray son 4 hafta kala rizespor'a kaybetmişti. millet 14 yıl aradan sonra tam heveslenmişken şampiyonluk gitti diye kahrolmuştu. istifaya davet edilme sebebi buydu, prandelli gibi sezon başından sıvamamıştı. takımın oynadığı futbol sezon başından beri ümit veriyordu.

    terim'in ilk döneminde ise yine aynı şekilde, hücuma dayalı futbol ile galatasaray sürekli pres yapan, şut atan, pozisyon arayan ve koşan bir takım görüntüsündeydi. fenerbahçe'den 4 yediğimiz için istifa sesleri yükselmişti. bu adam ise resmen patır patır dökülüyor. iyi oynayan oyuncuları gömüp, vasat ve vasat altı performans gösterenlerde ısrarcı oluyor. takımın anatomisine ters sistemlerle oyuna başlıyor, oyuncuları farklı mevkilerde oynatıyor. göz göre göre takımı paramparça ediyor.

    sabır lazım bize evet, ama sizin gibilere tahammül etmek için sabır lazım. mustafa denizli gelip, takımı şu şekile soksaydı merak ediyorum acaba böyle "hocaya sahip çıkalım sabır" falan diyebilecek miydiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın