resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1029
    6. haftada oynayacağımız fenerbahçe maçında ismail kartal'a desek ki ismail hoca sana bir şans veriyoruz ve galatasaray kadrosunu sen belirleyeceksin. sen ne taktik verirsen galatasaray o taktiği oynayacak. bunun sonucunda da fenerbahçe maçı kazanacak. sana altın bir fırsat sunuyoruz.
    ismail hoca gidip sneijder'i ön libero oynatmaz. yani iyi oynacağından değil aklına bile gelmez. bütün futbol bilgilerini bir kenara bırakıp futbola ihanet etmek aklına gelmez. sneijder'e ön libero demeye dili varmaz, tahtaya stoperlerin önüne yazmaya eli gitmez adamın.
    galatasaray'ın yenilmesi için sneijder'i ön libero oynatmak yerine burak'ı sağ bek olarak oynatır. yani bu bile mantıklı ama sneijder=ön libero mantıksız.

    (bkz: #1572435)

    bakın burada adam ne güzel anlatmış. mevzubahis galatasaray ise en iyi biz biliriz. çünkü bu takımla yatıp kalkan biziz. selçuk'un aile sorunlarına kadar biliriz. muslera'nın sevgilisiyle olan sorunlarını bile biliriz. kimin nerede oynayacağını ve oynayamayacağını en iyi biz biliriz. günlerdir haftalarda yazdım buraya prandelli'den birşey olmaz diye, yol yakınken vazgeçelim de 4. yıldızı kaptırmayalım diye. adam burak ve selçuk'u harcadı, olcan'ı harcadı şimdi sıra sneijder'e geldi. geldiğinden beri herkes düşüşte, bir tane çıkışta olan oyuncumuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın