resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1022
    kendisi gereklilik kipine çok hayran. onu yapmaliyiz bunu etmeliyiz sunu soyle yapabilmeliyiz falan filan. yapamiyoruz iste amk olmuyo yapilmiyo o. 3 5 2 ile londrada oynamanin intihar oldugunu soyledigimizde gak guk edildi ama sagolsun prandelli bizim fisimizi ilk yarida cekti. bi de isin ilginci deli gibi pozisyon vermemize ragmen israr etmesiydi. devreye sayesinde 3 0 geride gittik ki 5 0 gitsek sasirmayacaktim.

    ilerde cogalamayan savunmada alan kapatamayan sacma sapan şekilde hucumda top kaybedip kontranin kralini yiyen bir galatasaray vardi. sagolsun ikinci yari 3 0i korumak adina 4lu savunmaya gectik de uc farki koruduk.

    kendimizi tanisa, takima hakim olsa su mactan en azindan bir puan cikartilabilirdi. en azindan tek farkla falan yenilirdik. simdi ise resmen samar oglani gibi evimize donuyoruz.

    artik bir ceki duzen vermeli kendisine. inanalim sabredelim diyoruz da elde bi tane sabretmemizi saglayacak umut dali yok arkadas. koru korune mi guvencem yoksa zerre top oynamayan su takima mi?

    - guvenelim abi su adama
    + guvenelim mi?
    - evet abi
    + neden
    - ee güvenelim iste istikrar duzen falan.
    + ama kotu oynuoz
    - olsun abi guvenelim yine de.

    yani olay surdan oteye gidemiyorsa bu iste bir sikinti var degil de ne simdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın